NANOIL Hajolaj

Nanoil – a márka, ami a legmagasabb minőségű természetes termékeket kínálja, amelyek különlegesen kiválasztott növényi olajokat tartalmaznak.

A külső elegancia és a belső hatékonyság tökéletes ötvözete, mindez egy méltányos árért.

a legjobb hajolaj Nanoil

A Nanoil hajolaj három változata:

 • Nanoil alacsony porozitású hajra
 • Nanoil közepes porozitású hajra
 • Nanoil magas porozitású hajra

Tulajdonságok/összetétele

A Nanoil hajolaj típusaitól függetlenül a természetes olajok innovatív összetétele. Felhasználja a természetből a legjobbat és elegyíti egy egyszerű, mégis hatékony haj ápolásba. Minden egyes kivitelezés összetétele illeszkedik a haj porozitásához, szerkezetéhez, szükségleteihez és felszívódási képességéhez. Minél károsodottabb a haj annál nagyobb szükség van telítetlen zsírsavakban gazdag hajolajra. A Nanoil olaj a legjobb olajok együttese egy toll könnyű termékbe zárva.

Az óvatosan megválogatott alapanyagoknak köszönhetően a Nanoil olaj dupla hatással bír a fejbőrön és a hajon. Három készítmény van, három különböző tulajdonsággal. Ugyanakkor a legfontosabb, hogy a Nanoil hajolaj minden esetben védelmet nyújt, vissza állítja az egészséges és gyönyörű haj állapotot-kivétel nélkül. Az egyetlen egy különbség hogy az adott készítmény a tulajdonságai révén másképp összpontosít a különböző porozitású hajakkal.

● Közepes porozitású hajra való Nanoil olaj, erősítő hatással. Meggátolja a göndör hajat, ami a nedvesség miatt hajlamos hullámozódni és mattá válni. Nedvesíti és táplálja a haj hagymákat, így gátolván a haj hullást. Mi több, lágyságot, rugalmasságot és ragyogást biztosít a hajnak.

● Alacsony porozitású hajra való Nanoil hajolaj, ami felgyorsítsa a száradási időt és véd a hőség ellen. Használja stilizálásra, megkönnyíti a fésülködést, segítségével könnyebb a hajat fürtökre osztani. Normalizálja a fejbőr PH értékét, megelőzi a haj kiszáradását és víz veszteségét, amit a nap sugarai okoznak.

● Magas porozitású hajra való Nanoil hajolaj, a legerősebb hatással bír, mivel regenerálja a haj keratin szerkezetét, megerősíti és javítja a hajszálakat egészen a gyökerektől. Tökéletesen hidratál, mivel megerősíti a fejbőr hidrolipid rétegét és szabályozza a fejbőrben végbemenő folyamatokat így felgyorsítja a haj növekedését.

Milyen összetevők találhatók a Nanoil hajolajban? Főképp természetes olajok (pl. argán olaj, passiógyümölcs olaj), vitaminok és egyéb fokozó hatású anyagok, mint a selyem vagy a keratin. A készítmények közül kettőben hat-hat típusú olaj, amíg az alacsony porozitású hajra alkalmas Nanoil olajban kilenc fajta olaj található meg, néhány típusú kozmetikai balzsam bevezetésének szükségessége miatt. A Nanoil olajok szilikon és parabén mentesek, tehát teljesen természetesek.

Összetétel/Csomagolás

Egyetlen egy dolog, amit nem talál más hajolajban az a Nanoil olaj toll-könnyű összetétele mely minden változatában megtalálható. A kozmetikum rögvest felszívódik a hajon és a fejbőrön, használat után. Nincs zsírosodás és elnehezedés. Ezért a Nanoil hajolaj akár puha hajra is alkalmas. A Nanoil olaj nagyon hatékony. Nem kell túl sok belőle, hogy befedhessük, vele a hajat és a fejbőrt. Minden használat után friss és finom illattal fedi a fejünket, ami nagyon sokáig kitart. Nanoil olaj illatát alkalmazás után több órával is lehet érzékelni.

Ez a tökéletes recept egy fekete üvegbe lett bezárva. Nincsenek díszes színei vagy formái, ezért a Nanoil olaj egy kivételesen szép kozmetikum. Feltűnő a tükör arany szín és a fekete párosítása. Ezenkívül a kupak fekete faragott fából készült. Ettől a Nanoil olaj egy stílusos hajolaj. Valamint praktikus is mivel a kupak alatt egy nagy szivattyú gombot helyeztek el, ami tökéletesen kézbe illik.

Használat/hatások

Készítménytől függetlenül a Nanoil hajolajat lehet alkalmazni az egész hajra és a fejbőrre is. Mindkét területen lehet alkalmazni, vagy csak a fejbőr masszírozására, vagy csak a hajvégekre. A Nanoil hajolaj alkalmas hajolaj kezelési módszerekre akárcsak bármely más természetes olaj – száraz hajra, nedves hajra, röviden hajmosás előtt vagy után. Nanoil olajnak köszönhetően az éjszakai hajolaj kezelés kellemes és kényelmes. Több rendelkezésre álló idő esetén akár lehet alkalmazni forró olaj kezelésre is az intenzívebb hatás kedvéért. A Nanoil hajolaj nagyszerűen használható könnyed, hajformázó olajként is mivel tökéletes a frizura igazításához, szárítás előtt a hőség miatt, hogy fényt adjon a hajnak mindezt hosszabb ideig. A Nanoil hajolaj nagy előnye, hogy akár napközben is lehet használni a rakoncátlan hajszálak ellen is. A lehetőségek megszámlálhatatlanok.

Ajánlott, mert:

 • Természetes növényi olajokon alapszik a receptje
 • A készítmény gazdag a természetes és biztonságos alapanyagokban
 • Toll könnyű formulája miatt megelőzi a zsíros gyökereket
 • Kellemes, hosszú ideg tartó illat
 • Az alapanyagok tökéletesen megfelelnek a haj porozitásának
 • Számos alkalmazási módszer a haj szükségleteinek megfelelően
 • Elegáns palack
 • Kényelmes adagoló innovatív formával
 • Tökéletesen beszívja a haj és a bőr
 • Szilikon és parabén mentes készítmény