ALTERNA Bamboo Smooth Kendi Oil (Dry Oil Mist)

Alterna – a szakértők szerint a hajápolási kozmetikumok luxus terméke minősül. Ez a tökéletesség és innováció kaliforniai kombináció az összes Alterna Haircare termékre jellemző.

A ritka és eredeti összetevők alkalmazásával a márka rendkívüli és gyakran vadonatúj megoldásokat vezet be a hajápolás során.

alterna-kendi-oil-dry-oil-mist-frizz-contro

Tulajdonságok / készítmény

A Bamboo Smooth Kendi Oil hajolaj várhatóan teljes uralmat biztosít a haj göndörödése felett és a gubancok kezelése során azoknál a személyeknél, akiknek közepes porozitású hajuk van. A száraz olaj permetet stilizálásra ajánlják. A Kendi Száraz Olajpermet ellenállóképességet, rugalmasságot és védelmet nyújt a hajnak. A haj erősebb, fényesebb és sokkal jobban néz ki. Ezen hajolaj nagyszerű előnye a magas hőmérsékletek elleni védelem, aminek kedvezőtlen hatása lehet a haj szerkezetén.

A finom és átlagos vastagságú hajra vonatkozó puhító tulajdonságai a természetes összetevők komplexumának köszönhető. Alapja a szerves bambusz kivonat , amelyet a vitaminok, ásványi anyagok és aminosavak komplexuma erősíti. Ez az olaj fiatalító hatással bír. A második összetevő a szerves Kendi olaj erősítő- EFA forrás (beleértve az omegát) és antioxidánsok. A Kendi Bamboo UV szűrőt is tartalmaz.

A Bamboo Smooth Kendi Olaj összetétele természetes olajokban és kivonatokban , gazdag,többek között: kukui dióolaj, napraforgóolaj, olívaolaj, avokádóolaj, jojobaolaj, maracujamagolaj, buritiolaj és szőlőmagolaj. A stilizációs permetben lévő természetes összetevők sokasága határozottan előny. Az Alterna Bamboo Kendi Olaj parabénektől, ásványi olajoktól és szulfátoktól mentes, bár a glycerin, illatok és néhány szilikon jelen van.

Formula/csomagolás

Hair oil Kendi Bamboo Dry Oil Mist szinte színtelen és nagyon folyós formulával bír. Enyhén szalma-sárga árnyalata van, ami nem is olyan intenzív. Az olaj állaga könnyed, amilyennek egy permetnek Lennie kell. Nagyszerűen felszivódik és nem hagy zsíros réteget a hajon, így biztos lehet abban, hogy a nem lesz leterhelve. Az Alterna Bamboo Kendi Dry Oil Mist elcsábít friss aromával, aminek bambuszrügyhez hasonló illata van a hajon.

Kendi Dry Oil Permetnek kényelmes a csomagolása. A palack műanyagból készült, ami csökkenti a sérülések kockázatát. Az egész készítmény nagyon hasznos. A Bamboo Smooth Kendi Olaj bész és barna színű. A műanyag kupakot egy kényelmes adagolóba helyezték. Az applicator határozottan megfelelő mennyiségű olajat adagol a hajra, méghozzá nagyon könnyen és hatékonyan.

Használat/hatások

A Szárazolaj Bamboo Kendi kétféle módon használható. Vagy nedves hajon stilizálás előtt a könnyebb fésülés érdekében vagy száraz hajon jól látható fényesség biztosítása és a göndörödés megakadályozása érdekébe. Minden esetben, a nehézség szintje alacsony. Az alkalmazás lényegesen könnyebb, ami az adagolónakr köszönhető, ami tökéletesen terjeszti szét a permetet.

Ajánlott, mert:

  • az összetevők természetes olajokban és kivonatokban gazdagok
  • könnyed formula, ami gyorsan felszívódik
  • nincs terheléses kockázat
  • bambuszrügy kellemes és friss illata
  • kényelmes palack adagolóval
  • nedves vagy száraz hajon használható

Ellenjavallat:

  • a többi olajhoz képest magas az ára
  • kevés szilikon, illat és glicerin