DOVE Pure Care Dry Oil (Nourishing Treatment)

Dove – kozmetikai márka, amely mindig ott van a problémák megoldására és a fogyasztók igényeinek kielégítésére. Új termékek kiadása során, a Dove mottóját követi, hogy a nőiesség olyan minõség, melyről érdemes gondoskodni. Így épül fel a test tudatosítása és igényei.

Mindez szappannal kezdődött, és ma már hajolajok is léteznek a márka kínálatában.

dove-advanced-hair-series-pure-care-dry-oil

Tulajdonságok/összetétel

A Dove Pure Care Dry Oil hajolaj minden hajtípusra való. A név másik fele szerint ez egy tápláló kezelés, ami az afrikai makadámiai olajra épül. Várhatóan segíti a gyenge hajat, valamint a szárazságra vagy hajhullásra hajlamos hajat. A Dove Oil első alkalmazása után a haj erősebb, sűrű, puhább, fényesebb és rugalmasabb . A Dove visszaállítja a haj életerejét és védi a külső káros tényezők ellen.

A Dove Nourishing Treatment elsősorban a kozmetikum alapját képező olajoknak köszönheti a tulajdonságait. A legfontosabb a makadámia-dióolaj . Ez az olaj a hajápolás egyik legnépszerűbb növényi olaja, különösen a jó felszívódása miatt. Ezenkívül a Dove Pure Care Száraz Olaj formulát öt további természetes olajjal dúsították: kókuszolaj, édes mandulaolaj, napraforgómagolaj, pálmaolaj ésgránátalmaolaj – fiatalító hatással.

Sajnos, az afrikai makadámolajt tartalmazó Pure Care Dry Oil Nourishing Treatment nagy mennyiségű ásványi olajat és néhány lehetséges káros szilikont is magába foglal. Azonban az ilyen bonyolult összetétel ellenére, ez csak egy kicsi és irreleváns hiba.

Formula/csomagolás

A Dove Pure Care Dry Oil címkézett aranyszínű olaj. Úgy néz ki, mint egy tipikus olaj formula és végülis az, de ne feledd, hogy ez még mindig az egyik folyós hajolaj. A Nourishing Treatment Pure Care Dry Oil olajnak kellemes illata van , így az alkalmazás új, aromaterápiás hatású. Sajnos az illat gyorsan elpárolog és nem marad hosszú ideig a hajon.

Az alkalmazás tökéletesítése és, hogy a használat során ne olajozzunk be mindent, a Dove egy adagolót szerelt fel a termék tetejére. A pumpa megfelelő mennyiséget adagol egy használatra. Nincs szükség sok olajra, mert azonnal felszívódik, nem terheli le a hajat és nem zsírosítja. A Pure Care Dry Oil Nourishing Treatment egy kényelmes alakú üveg palackbavan helyezve. A palack elegáns, bár nehézkes és könnyen kicsúszik a kézből.

Használat/hatások

A Dove Pure Care Dry Oil néhány módon használható. A hajolaj akkor nyújt legjobb hatásokat, ha 3-4 adagot választunk, majd szétterjesztjük a megmosott, még mindig nedves hajon annak fél hosszán. Ajánlott kikerülni a fejbőrt. Az olajt hajmosás előtt is lehet használni táplálásra vagy kiegészítőként ahhoz, hogy más kozmetikumok tulajdonságait erősítse.

Ajánlott, mert:

  • Nagy mennyiségű makadámolaj
  • formula természetes olajokon alapul
  • könnyed formula jó felszívódó képességgel
  • kellemes aroma
  • minden hajtípusra
  • kényelmes adagoló pumpa

Ellenjavallat, mert:

  • nehéz, üveg palack, mai könnyen kicsúszhat a kézből
  • ásványi olajokat és szilikonokat tartalmaz
  • az illat gyorsan elpárolog