MOROCCANOIL Original Oil Treatment

Marokkói olaj – a márkát váratlanul hozták létre egy utazás során, miután az alapítója nem járt sikerrel a színesítéssel, kiderítette az argán olaj hatását a hajon. A mottó, ami elválaszthatatlan a márkától, az olajok szépségében rejlik.

A Marokkói olaj kondicionáló kozmetikumokat tartalmaz kínálatában, melyek közül két népszerű hajolaj az Olajos Kezelés kollekcióból ered – finom hajra és minden típusú hajra.

moroccaniol

Tulajdonságok/összetétel

A Moroccanoil Original Treatment hajolajminden hajtípusra készült (még az érzékeny szőke hajra, bár számukra a márka egy másik fajta verziót fejlesztett ki). A Moroccanoil Treatment alapvető hajkezelés – regenerál, táplál, erősít, egészséget biztosít, szépít, megkönnyíti a stilizálást és fiatalítja a hajat. A márka hajolaja pozitív módon hat a hajra.

A Moroccanoil kezelést általában a világ legjobbargán olajt tartalmazó kozmetikumnak tekintik, bár ez nem az egyetlen összetevő. Az argán olajon kívül, az Eredeti Olajos Kezelés gyömbér gyökér olajt, hidrogéntricinus olajt és levendula virág illóolaj tartalmaz(sajnos nem jó a hajnak). A Moroccanoil Kezelés formulája búzacsíra fehérjével dúsított. Sajnos további kiegészítő anyag van, mint az arganolaj, aminek fő hatása kellene, hogy legyen.

Ez nem a kellemetlen meglepetések vége. A Moroccanoil Eredeti olajkezelés összetételében sok tartósítószer , tömítést elősegítő anyagok, alkoholok (amely a címke szerint nem létezik) és xantán van. Nem feltétlenül a legjobb haj készítmény.

Formula/ csomagolás

A Moroccanoil Eredeti Kezelés hajolaj kissé folyós formulával bír. Az ilyen alkalmazás megkönnyíti az alkalmazást és növeli a kozmetikum hatékonyságát. Ettől a Moroccanoil jól felszívódik a hajba anélkül, hogy zsíros réteget hagyna. Az olajnak aranyozott színe narancs árnyalattal, amit sajnos az összetételben lévő színezékkel értek el. Az Original Treatment nagyon kellemes illatú.

A Moroccanoil Original Treatment palackja egyenes és sötét üvegből készült . Nem annyira kényelmes és könnyen elejthető, ha zsíros kezekkel fogjuk. A sötét üveg elméletileg védi a terméket a napsugaraktól. A Moroccanoil hajolaja készítményhez csatolt pipettával kerül adagolásra, amivel lecserélhető a tető.

Használat/hatások

Ahhoz, hogy befedjük a hajat Moroccanoil Eredeti Kezeléssel, elegendő 1-2 pumpa közvetlenül a hajszálakra. A kozmetikum legjobban a mosott és megtörölt hajonhat, amikora hossz felére alkalmazzák. A Moroccanoil Treatment száraz hajon is használható, vagy mint egyéb kozmetikumok kiegészítője. Mindenesetre, a hatás más.

Ajánlott, mert:

 • Argan, gyömbér gyökér és ricinusolaj tartalmaz
 • könnyed formula nagyszerű felszívódó képességgel
 • búzacsíra-fehérje hozzáadása
 • minden hajtípusra való
 • regeneráló és szépítő tulajdonságok kombinációja
 • pipetta adagoló
 • vizes és száraz hajon egyaránt használható

Ellenjavallat, mert:

 • sok felesleges anyag van a készítményben
 • alkohol és tartósítószerek jelenléte
 • a kupak kicserélésének szüksége
 • nehéz üveg, ami könnyen eltörhet
 • nem alkalmas a fejbőr olajozására