L’OREAL Mythic Oil (Nourishing Oil)

L’Oreal Professionnel Paris – világszerte ismert professzionális fodrászati termékek márkája festésre, ápolásra és stilizálásra. Esernyője alatt egyedi és modern kozmetikumokat kínál a nők és a férfiak számára.

Pontosan ezen oknál fogva, a Mythic Oil kollekcióban találjuk a legkedveltebb tápláló olajt minden hajtípusra.

loreal-mythic-oil-nourishing-oilTulajdonságok/összetétel

A L’Oreal Mythic Oil Nourishing Oil kozmetikum várhatóan kiegészíti a tápláló anyagok hiányát minden haj típusban. Fő feladata a komplex táplálás , hogy a haj bársonyosan sima legyen, egészséges fényt és rugalmasságot biztosítson. Fontos, hogy megelőző kezelésként használható az egészséges hajra vagy a gyenge haj erős intenzív regenerációjára .

A Mythic Oil Nourishing Oil ilyen tulajdonságaiért két olaj felelős, amelyek végülis a kozmetikum alapja. Ezek az avokádó olaj, mely vitamin komplexumban gazdag (A, B, E, H, K, PP, F) és szkvalén, amely áthatol a hajon és a bőrön, az emberi lipidekhez hasonló struktúrának köszönhetően. Egy másik összetevő a szőlőmagolaj magas EFA-tartalommal, E-vitaminnal és a hajhoz szükséges tápláló anyagokkal.

Sajnos, a Mythic Oil Nourishing Oil 20 összetevőből csupán 2 olajt tartalmaz, ami azt jelenti, hogy a túlnyomó többség egyéb anyagok, amelyek nem feltétlenül szükségesek a terméknek. Sok a tartósítószer, alkohol és lágyító anyag.

Formula/csomagolás

A Mythic Oil Nourishing Oil teljesen színtelen és relatíve folyósa többi olajhoz képest. Első pillantásra azt gondolhatod, hogy arany színű, de ez csak a szilárd üveg színe. Érdemes megemlíteni, hogy a Mythic Oil Nourishing Oil kellemes, finom parfüm illatú , amely hosszú ideig marad a hajon.

Az üveg elegáns és nagyon kényelmes. Mindazonáltal, a zsíros kozmetikumok számára jobbak a műanyag palackok, mert ezeket nem könnyű megtörni. A termék nagy előnye az adagoló. A tetején lévő pumpa javítja a kozmetikum felhasználást, és így az olajt könnyű megfelelő mennyiségben kezelni. Minél kevesebb az olaj, annál kevésbé kell aggódni, hogy a haj leterhelődik vagy zsíros hajszálak képződnek. Bár a L’Oréal Nourishing Oil nagyon jól felszívódik.

Használat/hatások

A L’Oreal Nourishing Oil Kollekció minden olaja egyforma módon kerül használatra. Mivel az olaj sok potenciálisan káros anyagot tartalmaz, nem alkalmas a fejbőr olajos kezelésére. Egy (maximum kettő) adagot lehet a száraz vagy nedves hajra felvinni. A Mythic Oil száraz hajon segít stilizálni, míg a nedves hajon áthatol és intenzíven regenerál kívülről, belülről.

Ajánlott, mert:

  • két természetes olajt tartalma
  • könnyed formula jó felszívódó képességgel
  • ergonomikus palack kényelmes adagolóval
  • finom és kellemes illat
  • tápláló tulajdonságok
  • komplex hatás

Ellenjavallat, mert:

  • üveg és könnyen eltörhet a palack
  • a mesterséges anyagok előnye a készítményben
  • alkoholok és tartósítószerek