MATRIX Biolage Exquisite Oil (Tamanu Oil Blend)

Matrix – népszerű professzionális márka, amely világszerte fodrászszalonokban használt hajfestéket és hajápolási termékeket fejleszt. A Matrix Biolage a természet erőinek, futurisztikus technológiával történő forradalmi kombinációjának része az, ami meglepő eredményeket ad a hajnak.

A Kivételes Olajvonal bizonyítja, hogy a szépség titka pontosan a természetes olajokban rejlik.

matrix-biolage-exquisite-oil-tamanu-oil-blend

Tulajdonságok/összetétel

A Matrix Biolage Tamanu Oil Blend egy erősítő és regeneráló olaj. Ez a kozmetikum növényi olajokkal dúsított, amelyek a finom és gyenge haj erősítésére szolgálnak . A Biolage Exquisite Tamanu Oil rendszeres használata öt fő hatással bír: táplálja a hajat erősít, fényesít, szabályozza a hidratáció szintjét, simít és megkönnyíti a fésülést . Mindez egy olajkomplexum érdeme.

A Matrix Biolage Oil alap összetevője a tamanu magolaj , ami az egyik indiai fából hidegen préselt. Ez az összetevő felelős a táplálásért, hidratálásért és a haj regenerálódásáért, miközben az UV védelmi tulajdonságaival bír. Sajnos, a Matrix Biolage Exquisite Oil teljes összetétele nagyon keveset tartalmaz ezen összetevőből.

A tamanu olajon kívül, a Matrix Tamanu Oil Blend összetételében, sajnos sok káros anyagot tartalmaz. Itt mindaz megtalálható, aminek nem kellene Lennie a kozmetikumban: alkoholok, szilikonok (könnyed és nehéz egyaránt), továbbá illatok és persze tartósítószerek. A kompozíció tele van velük, ami nagymértékben gyengíti pozícióját.

Formula/csomagolás

A Matrix Biolage Exquisite Tamanu Oil Blend eléggé folyós és olajos állaga van. Javítja a jobb alkalmazást, mert nem terheli le a hajszálakat és jól felszívódik anélkül, hogy károsítaná a hajat. Sajnos egyben szárazságot okozhat az összetevőben lévő alkoholtartalom miatt. Ez a hajolaj színtelen és intenzív virágos illatú ami az alkoholon alapul. Szerencsére az aroma gyorsan elpárolog.

A Matrix Exquisite Oil Tamanu Oil Blend különös megjelenésű. Rózsaszín, műanyag palackba öntötték, amit kényelmes tartani. A csomagoláshoz használt anyag biztosítja annak tartósságát. Az Exquisite Tamanu Oil nagyon jól használható a hajon , mert a palackot kis pumpával szerelték fel. Mind az adagoló, mind a formula jelentősen javítja a hatékonyságot.

Használat/hatások

Nincsenek meglepetések, amikor a Matrix Biolage Exquisite Oil ezen verziójának alkalmazásáról van szó. A kozmetikum három módon alkalmazható: hajmosás előtt intenzív regeneráláshoz, hajmosás után, mint egy stilizáló termék és száraz hajon a fény fokozására és a hajfrizura rögzítésére.

Ajánlott, mert:

  • tamanu olajat tartalmaz
  • könnyed a formula
  • érdekes a tervezése és kényelmes a csomagolása
  • adagolója könnyen használható
  • három különböző módon alkalmazható
  • finom és gyenge hajra alkalmazható

Ellenjavallott, mert:

  • szilikont, alkoholt és tartósítószert használ
  • túl intenzív virágos illat
  • potenciális káros hatások a hajon