GLISS KUR Thermo-Protect (Blow-Dry Oil)

Gliss Kur 50 éves hagyományú márka, amely a Schwarzkopf kozmetikai cég szárnya alatt működik. Olyan termékeket hoznak létre, amelyek várhatóan segítik a fényes, puha és egészséges haj álmát betölteni.

Minden kozmetikai vonal megfelel a különféle haj szükségleteinek és kiválasztott hatóanyagokat tartalmaznak.

GLISS-KUR-Thermo-Protect

Tulajdonságok/összetétel

A Thermo-Protect Gliss Kur Blow-Dry Oil olyan termék, mely a Thermo Protect formulán alapul. Kilenc értékes szépítőolajból áll, melyek pihe könnyű formulája biztosítja a lágyságot és a teljes hajvédelmet. Ez a termék minden haj típusra szentelt, amely stilizálás és szárítás előtti támogatást igényel.

A Gliss Kur Thermo-Protect összetétele kilenc olaj. Ezek közül az egyik a napraforgóolaj , és közvetlenül után következik az argan olaj. Ez a kettő felelős a táplálásért, hidratálásért és erősítésért, valamint a természetes hőmérséklet elleni védelemért. A Gliss Kur napraforgó olajt (védő réteget képez a hajon), tökéletesen felszívódó makadámi olajt, fényt biztosító olívaolajt, édes mandula olajt és kajszi kernelolaj (táplálásért felel) tartalmaz, illetve szezám olajt és rendkívül értékes rózsa olajt.

A Gliss Kur Blow-Dry Oil formulájában UV szűrőrejlik, mely védi a hajat a káros napsugaraktól. Azonban, ugyanezekkel a funkciókkal rendelkeznek az olajok is, így ezek az összetevők itt feleslegesek. Ezen felül a tartósítószerek és illat irritációt okozhatnak, ami érzékenyíti a bőrt.

Formula/csomagolás

Gliss Kur Thermo-Protect Blow-Dry Oil folyós olaj. Egyrészt előnyös, mert nem terheli le a hajszálakat és könnyen felszívódik. Másrészről, ez nem egy teljesen test termék, amiért könnyen túlzásokba lehet esni. Az édes, mézes illata nem különösebben intenzív, de rövid ideig marad a hajon. Az olaj önmagában intenzív sárga színű.

A termék megtervezése nem a szépségen múlik, viszont az ilyen árkategóriájú terméktől ne is lehet többet elvárni. A Gliss Kur Blow-Dry Oil egy műanyag palackban vásárolható meg, felső része kissé lapos és keskeny. Kényelmes fogni, még akkor is, ha kezünk olajos. A gondos spray formája megkönnyíti az alkalmazást és növeli hatékonyságát. A porlasztó tökéletesen terjeszti a haj olaját anélkül, hogy esztétikai zsíros foltokat hagyna.

Használat/hatások

Gliss Kur Blow-Dry Oil mindig akkor használható, amikor stilizálásra van szükség. Hajmosás után ajánlatos használni, még a stilizálás előtt. Töröljük szárazra a hajat és a még mindig nedves hajra permetezzünk megfelelő mennyiségű kozmetikumot. Mindazonáltal óvatosnak kell lenni, hogy az olaj permet ne kerüljön szembe. A terméket gondosan és egyenletesen kell szétterjeszteni.

Ajánlott, mert:

 • kilenc természetes összetevőt tartalmaz
 • termikus védelmet nyújtó technológia az egyszerűbb stilizáció érdekében
 • kifejezett felszívódás a fejbőrön és a hajon
 • kényelmes palack és adagoló
 • haj stilizálásra összpontosít
 • édes, mézes illat
 • könnyed formula

Ellenjavallat, mert:

 • potenciálisan kedvezőtlen anyagok vannak a készítményben
 • gyenge design és csomagolási minőség
 • szemirritáció lehetősége a stilizálás során
 • közepes hatékonyság