KERASTASE Elixir Ultime (Oleo-Complexe)

Kerastase jelenleg vezető márka, mely hajápoló termékeket línál. Jelenleg vezető márkát kínál a hajápolási termékeket kínáló személyek körében. Ez a párizsi cég az egyedi, testre szabott kozmetikumokra specializálódott minden haj típusnál.

Az elmúlt hónapok hihetetlen felfedezése a haj természetes olaja, amely gazdagította az Elixir Ultime kollekciót.

KERASTASE-Elixir-Ultime

Tulajdonságok/összetétel

A Kerastase Elixir Ultime Oleo-Complexe hajolaj univerzális hajhullás minden hajtípusra , melynek fő feladata a haj szépítése. A tökéletesen megválasztott olajok összetétele sokoldalú mindennapi gondoskodást nyújt. 4 kondicionáló olaj kombinációja, javítja a haj megjelenését néhány csepp használatával. A haj visszanyeri fényességét és selymes puhaságát.

A négy hajolaj közül az első helyen a kukoricaolaj , amely táplálja a hajat és nyugtatja a fejbőr irritációját. A Kerastase Elixir Ultime nagy mennyiségben tartalmaz arganolajat is , amely védelmet nyújt a hő ellen és a haj regenerálódásában segít. A természetes kamélia olaj biztosítja a simaságot és csillogást, míg a pracaxi olaj a hajszerkezet megerősítését szolgálja.

A négy kondicionáló olaj mellett a Kerastase Elixir Ultime illékony és könnyen lemosható szilikonokat tartalmaz, amelyek simábbá teszik a hajat és védik. Sajnálatos módon ezek továbbá zsírosítják a fejbőrt és leterhelik a hajszálakat . A kompozíció végén van néhány feleslege alkohol. Várhatóan enyhíti a termékben lévő tápláló anyagok felszívódását, de valójában szárazságot okoz és irritációt.

Formula/csomagolás

A Kerastase Elixir Ultime hajolaj aranyszínű változata eléggé sűrű kozmetikai. A alkalmazkodnia kell minden hajtípushoz, de a valóságban túl nehéz lehet a finom hajra . Határozottan jobban hat a sűrű és göndör hajon. Nagyon erős, parfüm illatú és & ndash; egy kicsit édes, bár nem fullasztó.

Az Elixir Ultime kollekció annak elegáns csomagolása tűnik ki. Az Elixir Ultime Oleo-Complexenagyon nehéz, sűrű üvegben, tárolja az értékes olajt. Használatát a kényelmes pumpának köszönheti, amivel tökéletes adagolás végezhető. Az egyedüli hátránya, hogy az olajos kézből az üveg könnyen kicsúszhat és eltörhet.

Használat/hatások

Gyártó a három alkalmazásos módszert ajánlja, melynek kiválasztása a kívánt eredményektől függ. Stilizálás előtt, az Elixir Ultime megtörölt hajra vihető fel. Továbbá a már stilizált hajra vihető, teljes hosszára csupán a ragyogás varázslására. Viszont, a mindennapi ápolásban is használható, a kellemetlen tényezők meggátolása érdekében.

Ajánlott, mert:

  • négy értékes olajt tartalmaz
  • univerzális szépítő formula
  • nagyon elegáns megtervezés
  • kényelmes pumpa a könnyebb adagolásért
  • minden hajtípusra alkalmas
  • kellemes, kissé édes illat

Ellenjavallat, mert:

  • potenciálisan irritáló anyagokat tartalmaz
  • magas ár
  • üvegből készült, kényelmetlen, könnyen összetörhető palack
  • lehetséges, hogy leterheli a finom hajat