MACADAMIA Natural Oil (Healing Oil Treatment)

Macadamia – top kozmetikai márka a hajápolásban, amely álmokból, szenvedélyből és ihletből természetes összetevők társaságában született. A márka által kínált termékek értékes makadám olajt tartalmaznak, melyet további növényi kivonatok és tápláló olajok gazdagítanak. A Natural Oil vonal a legjobb természetes anyagokon alapul.

Ez a természetes hajolajok valódi ereje.

MACADAMIA Natural Oil (Healing Oil Treatment)

Tulajdonságok/összetevők

A Macadamia Természetes olaja tökéletesen helyettesíti a hagyományos balzsamot. A legjobb növényi kivonatokkal gazdagított formula tökéletes megoldást nyújt a sérült, fény nélküli hajra. Alkalmas a végek védelmére, amelyeket táplálékkal és lágysággal helyreállítanak. A Macadamia Healing Oil Treatment gyors hidratáló és fényes terápiás kezelés a haj számára. Véd az UV sugaraktól és meggyorsítja a száradási időt.

Ez a hajolaj a nagy mennyiségű makadámi olajnak tulajdonítja sokoldalú tulajdonságait, amely a regenerálódást igénylő száraz haj orvoslására szolgál. Ezt az argán olaj támogatja, értékes erősítéssel és védőhatással. Az összetevők kiegészítéséhez járul a fiatalító vitamin (E), ami megszünteti a szabad gyökök hatását, biztosítva a fejbőr sejtjeinek megújulását.

Sajnos, a Macadamia Healing Oil Treatment hajolaj tele van kiegészítő anyagokkal. UV szűrőt tartalmaz, ami előnyként szolgál. Valójában ez csak egy további mesterséges anyag, mely funkciót az olajok tökéletesen teljesítik. Másrészt a két könnyen lemosható szilikon leterhelheti a hajat és eltömítheti a pórusokat a fejbőrön, míg a tartósítószerek irritációt okozhatnak.

Formula/csomagolás

A Macadamia Natural Oil Healing Oil Treatment közepesen sűrű olaj. Ha kis mennyiségben kerül fel, nem okoz leterhelést. Ennek a terméknek a használatakor mindig ésszerűnek kell maradni. Kissé aranyozott színe és bársonyos formulája van. Az olaj könnyen felszívódik a hajba, selymes réteget hagyva magaután és intenzív fűszeres illatot árasztva.

A Macadamia Natural Oil megtervezése miatt könnyen felismerhető. A palacknak nagyon elegáns a stílusa barna és mély zöld színekben. Várhatóan arra utal, hogy mennyire természetes ez a termék. A kényelmes palack tömör, annak ellenére, hogy műanyagból készült. Az adagolás egyszerű a pumpának köszönhetően, ami pontosan adagolja az olajat.

Használat/hatások

A Macadamia Healing Oil Treatment biztosítja a hosszú távú fényességet és töretlen puhaságot, ami legalább néhány lehetséges módon szerezhető meg. A Macadamia közvetlenül száraz és vizes hajon is használható, párhuzamosan egyéb kozmetikumokkal és hajmaszkokkal, ugyanakkor kiegészítő támogatásként szolgál hajfestés során. A kozmetikai felhasználások sokasága valóban a legjobb minőségű.

Ajánlott, mert:

 • két természetes olaj tartalmaz
 • formula, mely alkalmazkodik a hajhoz
 • hosszantartó fényes hajhatás
 • E-vitamin, azaz antioxidáns
 • jobb a hatás, mit a kondicionálók és hajmaszkok esetében
 • Kényelmes üveg szilárd műanyaggal
 • nagyon természetes és érdekes tervezéssel
 • kényelmes adagoló a könnyebb adagolásért

Ellenjavallat, mert:

 • szilikont és alkoholt tartalmaz
 • lehetséges leterhelés, ha túl sok mennyiséget használnak
 • intenzív illat, mely nem mindenkinek jó
 • feltehetően eltömítheti a pórusokat